Společnost Richter dodává na náš trh spolehlivé kování a kliky, které jsou zároveň cenově dostupné. Nabízí i dveřní kování a kliky od zahraničních prodejců, ale pouze s ověřenou kvalitou.

„Všechny kliky a kování dveří mají plnit dvě základní funkce: musí lahodit oku a chránit všechny a všechno, co je vám drahé. Přesně takové jsou kliky a kování od Richter Czech.
Naše špičková bezpečnostní kování a rozety zajistí, že se váš dům či byt stane pro zloděje nedobytnou pevností,“
uvádí Marcel Jambor, manažer firmy. „Stejná pozornost byla věnována i designu. Kategorie dveřních a interiérových kování je určena pro uživatele, kteří hledají jednodušší provedení kování s větším důrazem na design. A myslíme i na majitele plastových oken a dveří. Nezbytné kliky a kování pro plastová okna a dveře najdete v naší speciální kategorii.“

9 kategorií sortimentu Richter

Sortiment klik a kování firmy Richter se člení do 9 kategorií:

  1. Bezpečnostní kování
  2. Nerez – satin
  3. Zamak
  4. F1 přírodní elox
  5. F4 bronz elox
  6. F9 nerez elox
  7. Kování pro plastová okna
  8. Profilová kování
  9. Doplňky

Prohlédněte si například novinku, masivní hliníkové bezpečnostní kování Richter s třídou bezpečnosti č. 2 dle ČSN EN 1906 a bezpečnostní třídou č. 2 dle ČSN P ENV 1627. Nebo dveřní profilové kování Richter pro vstupní dveře, s klikou pevně uloženou ve štítu a zakrytými šrouby. Na kliky a kování Richter se můžete vždy spolehnout.